Блок предохранителей
-
ursul
- Мастер

- Всего сообщений: 2077
- Вод.стаж с: 2001
-
caustik
- Постоялец

- Всего сообщений: 297
- Вод.стаж с: 1981
Re: Блок предохранителей
А что насос? Работает тихо-тихо. Реле, а, поменяю. Проводка..., а провода от насоса в жгут ныряют... я не найду))))).
И вся эта х..я началась через примерно 300 км пробега...,
... як раз по дорозі в файне місто Тернопіль))))). Спочатку заглохло. Подивився - згорв запобжник б/насоса на 7,5 А. Поставив новий, проїхав трохи та й його спіткала та ж доля. Поставив на 30А, не згорів, але все одно виключалося двигло. Перевіряв - паливо було в подачі. Було дуже спекотно, але після того як остигло щось, то знову запускався двигун. Так і їхав, розженуся, нейтралка, і знову газ. Доїхав. На дорозі додому заглохло остаточно. Іскри немає... З дому вночі привезли з Шарана датчик к/вала, р/вала, блок запалення... Зранку встановив усе...і дуськи! Зняв трубки подачи палива, а там сухо... Знайшов на уздоріжжі дротики, щоб зробити прилад для пошуку єлектроструму)))) Заліз у паливний бак, вийняв китайського помпо-брата і на акуму його - працює потвора! Вмикаю запалення, запобіжник цілий, релюха топливної помпи кляцае, дохожу до контактів на помпі..., а там "0", вертаюся і знов вмикаю запалення, релюха кляц, я до контактів на помпу, а там "0". Наступного разу після того як релє кляцнуло я не пійшов перевіряти контакти помпи...і побачив, що релюха працює 3-4 секунди, а потим розмикається...с...ка. Замкнув їі, все зібрав та поїхав. Доречі, датчик к/вала здох, його привезли додому і Шаран проїздив на ньому з годину- півтори, засмикався і зупинився. Датчик встановив новий. А от з релюхою незрозуміло... Така х...я, малята. З повагою, К.
И вся эта х..я началась через примерно 300 км пробега...,
... як раз по дорозі в файне місто Тернопіль))))). Спочатку заглохло. Подивився - згорв запобжник б/насоса на 7,5 А. Поставив новий, проїхав трохи та й його спіткала та ж доля. Поставив на 30А, не згорів, але все одно виключалося двигло. Перевіряв - паливо було в подачі. Було дуже спекотно, але після того як остигло щось, то знову запускався двигун. Так і їхав, розженуся, нейтралка, і знову газ. Доїхав. На дорозі додому заглохло остаточно. Іскри немає... З дому вночі привезли з Шарана датчик к/вала, р/вала, блок запалення... Зранку встановив усе...і дуськи! Зняв трубки подачи палива, а там сухо... Знайшов на уздоріжжі дротики, щоб зробити прилад для пошуку єлектроструму)))) Заліз у паливний бак, вийняв китайського помпо-брата і на акуму його - працює потвора! Вмикаю запалення, запобіжник цілий, релюха топливної помпи кляцае, дохожу до контактів на помпі..., а там "0", вертаюся і знов вмикаю запалення, релюха кляц, я до контактів на помпу, а там "0". Наступного разу після того як релє кляцнуло я не пійшов перевіряти контакти помпи...і побачив, що релюха працює 3-4 секунди, а потим розмикається...с...ка. Замкнув їі, все зібрав та поїхав. Доречі, датчик к/вала здох, його привезли додому і Шаран проїздив на ньому з годину- півтори, засмикався і зупинився. Датчик встановив новий. А от з релюхою незрозуміло... Така х...я, малята. З повагою, К.
Красная Шапочка: - А чего тут бояться? Лес я знаю, секс люблю.
-
ursul
- Мастер

-
caustik
- Постоялец

Поменял, вырубается)))))
-
ursul
- Мастер

-
caustik
- Постоялец

Да не пропадает, потому как на принудительно замкнутом реле всё работает. Почему оно (реле) размыкается??? Как проверить? Что может на это влиять? Крайний раз целй день ездил и реле работало, потом - бац... и опять замкнуть внаглую пришлось.
-
ursul
- Мастер

Насос много жрет - горит пред - не работает реле думаю так
Трижди снимавший торпеду шарана
-
caustik
- Постоялец

И что делать? Да, насос бОльшей производительности, раза в полтора- два...
-
ursul
- Мастер

Ну со времен Ома пока никто ничего нового не придумал. Поетому 10А * 12В = 120 Вт. Все что больше будет палить
Проводку
Предохранитель
Реле и так далее
Напряжение посмотри на насосе какое. Если напруга падает то сила возрастает. Но ето так, из разряда фантастики
Проводку
Предохранитель
Реле и так далее
Напряжение посмотри на насосе какое. Если напруга падает то сила возрастает. Но ето так, из разряда фантастики
Трижди снимавший торпеду шарана
-
vladimir.zotov
- Интересующийся

- Всего сообщений: 41
Блок предохранителей
Всем привет. Подскажите блок как можно разобрать? Нужно подогнать контакты, плохие контакты реле и предков. Блок отдельно снимается, разбирается ?
Отправлено спустя 1 минуту 40 секунд:
Пардон, предов
Отправлено спустя 1 минуту 40 секунд:
Пардон, предов
-